Областният управител изпрати поздрави на детска градина за родолюбива инициатива

30.10.2017

   Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен изпрати специални поздрави до управата на Детска градина №6 „Шестте ястребинчета“ в Разград заради традиционна родолюбива инициатива в детското заведение. Областният управител приветства реализацията на подобни идеи, но поради други ангажименти нямаше възможност да посети лично тържеството на малчуганите, което се провежда под надслов „Вечните песни на България“, затова изпрати своите поздрави, както и красиво саксийно цвете за украса на детската градина.

   Директорът на детската градина Петя Станева обясни, че концертът „Вечните песни на България“ е начинът, по който педагозите и децата от градината всяка година в навечерието на 1 ноември отдават почит и признателност на народните будители. Участници в тазгодишния концерт бяха деца от двете подготвителни групи в ДГ№6, а в публиката имаше и по-малки възпитаници на детското заведение.

   Гости на тържеството бяха кметът на Разград д-р Валентин Василев, началникът на РУО-Разград Ангел Петков, представители на отдел „Образование“ в община Разград, родителите на малките изпълнители.Към началото на страницата