Областният управител изпрати поздравителен адрес до Съюза на пенсионерите в Разград

30.09.2017

   Поздравителен адрес и кошница с цветя изпрати Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен до Областния и Общински съвет на Съюза на пенсионерите 2004 Разград по повод Международния ден на възрастните хора 1 октомври.

   „Най-сърдечно Ви поздравявам по повод Международния ден на възрастните хора 1-ви октомври! Вие сте тези, които пренасяте в днешния ден ценностите и традициите, с които сте устоявали на превратностите на времето, затова искам да изразя своето преклонение и възхищение пред трудолюбието, мъдростта и опита, постигнати от Вас през годините. Благодаря Ви за помощта и силите, които ни давате, затова, че сте посветили живота си на нашето бъдеще, на бъдещето на нашата Родина България!“ – се казва в поздравителния адрес на Областния управител Гюнай Хюсмен.

   Поздравителният адрес бе прочетен на тържествения концерт за Деня на възрастните хора. В него участваха две възпитанички на Детска музикална школа „Илия Бърнев“ към читалище „Развитие 1869“ Дея Куманова и Дарина Минева, Капански ансамбъл-Разград и квартет „Славей“.

   Гости на тържеството на Съюза на пенсионерите бяха кметът на Разград д-р Валентин Василев и депутатът Денчо Бояджиев.  Кметът Василев приветства от сцената възрастните хора, като предаде и поздравите към тях на народния представител Десислава Атанасова, а към депутата Бояджиев председателят на Областния и Общински съвет на Съюза на пенсионерите 2004 Разград Иванка Добрева отправи заръка да съдейства Законът за възрастните хора след 8 години чакане да влезе в пленарната зала на Народното събрание.Към началото на страницата