Областният управител бе гост на откриването на Пловдивския панаир

25.09.2017

   Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен бе сред гостите на церемонията по откриване на 73-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив.

   Събитието бе открито днес от премиера Бойко Борисов. Лентата той преряза заедно с министъра на икономиката Емил Караниколов, кмета на Пловдив Иван Тотев и областния управител на Пловдив Здравко Димитров.

   В изложението тази година участват близо 600 фирми от 40 държави, изложбените площи са увеличени с 20% в сравнение с предходното издание на панаира.

   „Ръстът на икономиката, който е сред най-добрите в Европа, политическата стабилност, ниските данъци, строителството довеждат до това, че се увеличават и площите тук, на изложението, увеличават се и желаещите да инвестират в България.“ – заяви на откриването на Пловдивския панаир министър-председателят Бойко Борисов.

   Официалните лица начело с премиера разгледаха част от експозициите, като най-дълго се задържаха в специалната експозиция на тежка механизация за изграждане на инфраструктурни съоръжения. Към началото на страницата