С билборди Областна администрация посреща Лига Европа в Разград

25.09.2017

   С два големи билборда Областна администрация-Разград посреща турнира Лига Европа в област Разград. „Поставянето на Лудогорието на картата на втория по сила футболен турнир в Европа е важно събитие за региона и допринася за позитивния имидж на област Разград. Убеден съм, че това ще се отрази положително и на развитието на Разград във всички сфери на живота“ – коментира Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен.

   По негова инициатива на два от подходите към областния център Разград на главния път Русе – Варна бяха поставени билборди с размери 4 на 3 метра с текст „Приятни мигове с Лудогорец и Лига Европа“. Едното съоръжение е на шосето от Шумен между разклона за село Пороище и Разград, а другото – между село Осенец и разклона за село Езерче.

   Рекламната площ бе предоставена безвъзмездно от собственика на билбордите –„Моушън Артс“ ООД (Метрореклама), за което Областният управител Гюнай Хюсмен изказва своята благодарност. Разход за Областна администрация-Разград бе само отпечатването на винилите и техния монтаж.

   Билбордите бяха поставени в неделя, дни преди първия домакински мач на „Лудогорец“ от груповата фаза на турнира Лига Европа, ще посреща гостите на област Разград в продължение на две седмици. Срещата с германския „Хофенхайм“ е в четвъртък в 22,05 ч. и е първото домакинство на български отбор от подобен етап на евротурнир на стадион извън столицата.

   Областна администрация-Разград желае успех на „Лудогорец“ и в този и в следващите мачове от престижния турнир!Към началото на страницата