Областната комисия по безопасност на движението по пътищата заседава утре

13.09.2017

   Областната комисия по безопасност на движението по пътищата заседава утре, 14 септември.

    Пред членовете й началникът на РУО-Разград и началник сектор „КАТ-Пътна полиция“-Разград ще представят информация за готовността на отговорните институции за предприемане на мерки за осигуряване безопасност на движението около учебните заведения в началото на учебната година.

    По точка втора от дневния ред директорът на Областно пътно управление-Разград ще обяви информация за напредъка при реализирането на спешни мерки за обезопасяване на движението по пътя Разград – Кубрат в участъка за село Стражец.

    Директорът на ОПУ-Разград ще представи и предприетите мерки за подобряване безопасността на движението по главен път Е70 Русе – Варна в село Ушинци.

   Пак директорът на ОПУ ще информира участниците в заседанието и относно осигуряването на безопасността на движението по пътя Разград – Кубрат в участъците в селата Манастирско и Трапище.

    Заседанието на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата започва в 10,30 ч. в зала 712 на Областна администрация-Разград.Към началото на страницата