Заместник областният управител Нурие Црънгалова честити половинвековния юбилей на ДГ“Незабравка“

31.05.2017

   Заместник областният управител Нурие Црънгалова бе гост на тържеството по случай 50 години от създаването на ДГ“Незабравка“ в Разград.

   120 деца са обучавани от 10 педагози в ДГ“Незабравка“ с директор Иванка Стефанова. Детското заведение е единственото в Разград с интерактивен кабинет, където децата се учат да работят с таблет, имат още занимания по английски език, детски забавни танци, мажоретки и футбол.

   Всички възпитаници на детската градина участваха в празничната програма тази вечер, всяка от петте групи бе в отделна пъстра шатра и излизаше на импровизираната сцена за своето изпълнение. Тържеството започна с предаване на знамето на детската градина от предишен випуск на настоящи възпитаници на ДГ“Незабравка“, последва изпълнение на Химна на градината, а след това още детски песни и танци.

   Дворът на ДГ“Незабравка“ едва побра родителите, баби и дядовци, дошли за градинското парти.

Сред официалните лица, уважили празника на ДГ“Незабравка“,  бяха: заместник областният управител Нурие Црънгалова, председателят на Общински съвет-Разград Надежда Радославова, заместник-кметът Ердинч Хасанов, представители на РУО и на останалите детски градини в Разград.

   Заместник областният управител Нурие Црънгалова връчи на директора на ДГ“Незабравка“ Иванка Стефанова поздравителен адрес от името на Областния управител Гюнай Хюсмен, подари красиво цвете в саксия за украса на детското заведение и отправи пожелания за щастливо детство на възпитаниците на градината и още по-големи успехи на педагозите в благородната им мисия – образованието и възпитанието на бъдещето на Разград и България.Към началото на страницата