Областният оперативен екип към Областния съвет за превенция на домашното насилие заседава утре в Разград

31.05.2017

   Областният оперативен екип към Областния съвет за превенция на домашното насилие в област Разград заседава утре, 1 юни, в Областна администрация-Разград.

   На заседанието заместник-председателят на Съвета и председател на сдружение „Център на НПО в Разград“ Георги Милков ще представи отчета за дейността на институцията през 2016 г. Секретарят на Съвета и главен експерт в Областна администрация Светлин Симеонов пък ще представи плана за 2017 г. Членовете на съвета ще обсъдят и Програма за превенция на домашното насилие в учебните заведения, представена от Диляна Георгиева.

   Припомняме, че Областният съвет за превенция на домашното насилие в област Разграде постоянно действащ консултативен орган към Областния управител на област Разград и е първата подобна структура в страната. Включва представители на над 40 ангажирани с темата институции и организации от област Разград. За по-оперативната работа на структурата и бързо изпълнение на текущи задачи преди година бе създаден деветчленен Областен оперативен екип. 

   Заседанието на Областния оперативен екип към Областния съвет за превенция на домашното насилие в област Разград започва в 11,00 ч. на 1 юни в зала 712 на Областна администрация-Разград, то е открито за представители на медиите.Към началото на страницата