Областният управител поздрави „Лудогорец“ за шестата шампионска титла

18.05.2017

   На среща с изпълнителния директор на ПФК “Лудогорец 1945“ Ангел Петричев, Областният управител Гюнай Хюсмен поздрави клуба за шестата шампионска титла на клуба от Разград.

 Двамата разговаряха на Тренировъчната база „Гнездо на орли“ тази сутрин. Петричев показа на Областния управител новите съоръжения в комплекса, съобщи, че общата инвестиция на Кирил и Георги Домусчиеви достига 25 милиона лева. Присъствието на отбора в Разград освен социален има и икономически ефект за областта, който ще се засили с приключването на ремонта на стадион „Лудогорец Арена“, след който мачовете на българския шампион от евротурнирите ще се играят в столицата на Лудогорието - добави Петричев.

   „В мое лице имате пълна и категорична подкрепа за инициативите си на територията на област Разград“ – заяви Областният управител Гюнай Хюсмен. „Отговорни и ангажирани инвеститори като братя Домусчиеви водят до по-бързо развитие и просперитет на държавата“ – допълни г-н Хюсмен.

   „Подготвяме шампионски тур в общинските центрове на област Разград, знаем, че имаме привърженици във всички тях и искаме да ги зарадваме“ – съобщи Петричев.

   Предвижда се жителите на по-малките населени места да имат възможност да видят шестата шампионска купа на „Лудогорец“ и да се снимат с нея. Гюнай Хюсмен пое ангажимент да съдейства за създаване на контакти на ръководството на клуба с местните администрации, там, където все още не са създадени.

   Гюнай Хюсмен получи покана за церемонията, на която „Лудогорец“ ще получи купата и златните медали за шести път. Това ще стане след мача с ЦСКА на 20 май, събота, когато и Областният управител ще подкрепя отбора от Разград от трибуните.Към началото на страницата