В Областна администрация Разград бяха доставени бюлетините за предстоящите избори

18.03.2017

   152 160 броя бюлетини, с които жителите на област Разград ще гласуват на изборите за народни представители на 26 март, пристигнаха в Областна администрация Разград днес, 18 март.

   По пътя си от печатницата на БНБ в София до тук те бяха охранявани от Национална служба „Жандармерия“ и от полиция.

   Бюлетините ще бъдат съхранявани в Областна администрация Разград под постоянна 24-часова физическа охрана  на служители на ОД на МВР – Разград.

   Те ще бъдат раздадени на общинските администрации на 24 март 2017 г., съвместно с упълномощените членове на РИК-Разград, по определен със Заповед на Областния управител график и в присъствието на органите на МВР.

   На 17 март в Областна администрация Разград пристигнаха и изборните книжа за работа на СИК, които заедно с избирателните списъци ще бъдат предоставени на общините на 21 март.

   До момента Областна администрация Разград е осигурила всички материали и документи, необходими за нормалната работа на РИК и общинските администрации, съгласно изискванията на ЦИК и администрацията на Министерски съвет, при стриктно спазване на утвърдената хронограма.Към началото на страницата