Областна администрация Разград се включва в инициативата „Мениджър за един ден”

16.11.2016

   На 17.11.2016 г. в Областна администрация Разград пристига млад, амбициозен екип от трима „мениджъри“, който в рамките на един ден ще се запознае с дейностите в администрацията и с това как Областният управител и неговите заместници  провеждат държавната политика на територията на областта. 

    Новината е свързана с инициативата на фондация JA Bulgaria, която за 15-та поредна година организира „Мениджър за един ден“ -най-дългоочакваното и популярно от всички събития на фондацията.

   Тази година бяха избрани, според мотивационните писма, електронно, чрез платформата на „Джуниър Ачийвмънт България“ трима възпитаници на ПГИ „Робер Шуман“ гр. Разград и ПГ „Васил Левски“ гр. Исперих.

   Младежите ще се включат в работата на администрацията и „заемайки“ ръководни позиции ще решават казуси, ще участват в заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата, ще поставят резолюции на документи и ще представят своите виждания за развитието на региона и участието на младите хора в обществения живот.

   Срещата на младите мениджъри с ръководството на Областна администрация е от 9.30 ч., в кабинета на Областния управител.

   В края на работния ден на учениците ще им бъдат връчени сертификати за участието им в националната инициатива.

   Всяка година над 1000 ученици и студенти в цялата страна прекарват един ден във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите и топ служителите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.Към началото на страницата