Предстоящо заседание за готовността за зимния сезон

01.11.2016

   Заседание на Областния щаб за координация на  спасителни и неотложно-възстановителни работи при бедствия и аварии ще се проведе на 02.11.2016 г. /сряда/, от 10.00 часа, в зала № 712 на Областна администрация Разград.

    Целта на предстоящото заседание е уточняване изпълнението на предприетите превантивни мерки за намаляване на последствията за населението и инфраструктурата при усложнена зимна обстановка през сезон 2016/2017 г.

    На заседанието Областният управител Манол Кившанов ще изиска кметовете на общините на територията на областта да докладват за подготовката на съответните общини за зимния сезон.

    Представители на териториалните структури на изпълнителната власт ще представят доклади за предприетите превантивни мерки по подготовката за зимата /прегледи на техниката за снегопочистване/.

   В дневния ред е предвидено също директорите на РЗИ-Разград и ЦСМП - Разград за представят информация за организацията, относно лечението на болни, нуждаещи се от хемодиализа.

   Юридически лица, имащи отношение по подготовката за зимния сезон, като ЕНЕРГО – ПРО Мрежи АД, „Водоснабдяване Дунав“ ЕООД, БЧК и др. ще представят доклади за предприетите превантивни мерки по подготовката за зимата.Към началото на страницата