Заместник областните управители на област Разград бяха гости на първия учебен ден в селата Подайва и Трапище

15.09.2016

   С химна на България и посрещане на училищното знаме започна първият учебен ден в ОУ "Отец Паисий" в с. Подайва, община Исперих.

   Официален гост на празника в учебното заведение бе зам. областният управител Виолета Тодорова. Тя поздрави учениците, учителите и родителите с началото на новата учебна година, като им пожела много ентусиазъм и позитивна енергия. „Бъдете здрави, трупайте знания и гребете с пълни шепи от извора на познанието, защото само така пред Вас ще се откриват нови хоризонти и ще се отключват затворени врати, зад които чакат богатствата на живота”, пожела на учениците г-жа Тодорова.

   Зам. областният управител Нурие Црънгалова сподели празничния ден с възпитаниците на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Трапище, община Лозница. Тя пожела на учителите все така упорито да поддържат искрицата любознателност в техните възпитаници, да ги мотивират, за да се стремят към по-високи върхове, а на учениците да съхранят през цялата година ентусиазма, с който днес влизат в класните стаи.Към началото на страницата