Регионален детски конкурс на тема „Великден през моите очи"

22.03.2016

      Мили деца,

   Много скоро ще дойде един от най-големите християнски празници – Великден. Ние сме убедени, че всеки от вас искрено се вълнува в дните преди празника, когато заедно с вашите близки боядисвате яйца и месите козунаци.

   Във второто издание на Великденския ни конкурс на тема "Великден през моите очи", тази година ние ви предлагаме да се докоснете до още една емоция – сами да изработите великденска картичка и да изобразите онова, с което свързвате Великден.

   Ние ще се радваме да покажете на всички как вие празнувате най-големия пролетен празник – Великден, с какво го свързвате и коя е любимата ви част от него.

   В конкурса могат да участват деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 8 клас. Готовите материали ще бъдат разделени в 3 групи - изработени от деца на 6 год., от ученици в 1-4 клас и 5-8 клас.

   Великденските картички трябва да бъдат във формат А4 сгънат на 2, с интересен дизайн. Материалите и техниката за изработването им е по избор. По желание на своя автор картичките могат да съдържат и празнично послание. Участниците трябва да напишат на гърба на всяка картичка трите си имена, възраст, училище, адрес, клас, e-mail/ако имат/ и телефон за контакт.

    Готовите картички трябва да бъдат изпращани на адреса на Областна администрация: rp. Разград, бул. „Бели Лом” 37A,  за Областна администрация Разград, най-късно до 17.00 часа на 15 април 2016 г.

    Церемонията по награждаването на отличените участници в конкурса ще се състои на 22.04.2016 г. от 15,00 часа, във фоайето на Областна администрация Разград, гp. Разград, бул. „Бели Лом“ З7A, ет.7.

    Всички творби ще бъдат представени в изложба с благотворителна цел.

Регламент на конкурсаКъм началото на страницата