Информационен ден на Русенския университет "Ангел Кънчев" - съвместна инициатива на РУ "Ангел Кънчев" и Областна администрация Разград

14.03.2016

   На 17.03.2016 г, /четвъртък/, в гр. Разград ще се проведе  Информационен ден на Русенския университет "Ангел Кънчев" - съвместна инициатива на РУ "Ангел Кънчев" и Областна администрация Разград, като от 13-14 часа, в зала 712 на Областна администрация Разград ще се проведе съвместна пресконференция на Областния управител на област Разград и ректорското ръководство на университета на тема: „Русенският университет – най-добрият избор за обучение на младите хора от Разград и региона”.

 

ПРОГРАМА

 

ЧАС

ДЕЙНОСТ

МЯСТО

1100 - 1300

Представяне на Русенския университет. Срещи на студенти с ученици. Срещи на ректорското ръководство с директори, учители, ученици и граждани.  Демонстрации на студентските клубове. Раздаване на рекламни материали. Викторина и награди за учениците.

Площада пред Общински културен център

(при лошо време – във фоайето на ОКЦ)

1300 - 1400

Съвместна пресконференция на Областния управител на област Разград и ректорското ръководство на университета на тема: „Русенският университет – най-добрият избор за обучение на младите хора от Разград и региона”.

Акценти:

  • Как да мотивираме кандидат-студентите да изберат специалностите на Русенския университет?
  • Русенският университет като гарант за икономическата стабилност и развитието на региона. 

Участват: Представители на Областна администрация Разград, Община Разград, ректорско ръководство на Русенския университет, представители на местните медии.

Зала 712 на Областна администрация Разград

1415 – 1515

Среща на Ректорското ръководство на Русенския университет с представители на Областна администрация Разград, началника на РИО Разград и общинските кметове от област Разград на тема: „Обучението на младите хора, създаването на кадри и възможностите за реализацията им  в региона”.

Зала 712 на Областна администрация РазградКъм началото на страницата