Областна администрация Разград подари 400 мартеници на потребители на социални услуги

01.03.2016

   Областният управител Манол Кившанов и заместниците му Нурие Црънгалова и Виолета Тодорова подариха 400 мартеници на деца, потребители на социални заведения в района, наречени за здраве, благополучие и доброта.

   Губернаторът и заместниците му поднесоха мартенския символ в - Центъра за социална рехабилитация и интеграция в с. Владимировци, ЦРСИ „Емилиян” гр. Разград, Центъра за настаняване от семеен тип за деца в гр. Разград (1,2 и 3), Дневния център за деца с увреждания в гр. Цар Калоян, Помощно училище-интернат „Д-р Петър Берон” в гр. Кубрат, Комплекс за социални услуги „Лудогорие” в гр. Исперих, ВУИ „Н.Й.Вапцаров” – гр. Завет и ПУИ „Хр. Ботев” – с. Осенец. Изненада бе направена и на потребителите от Дом за стари хора – Разград.

    „Поддържането от всички нас на един от най-тачените български празници Баба Марта, може да се възприеме като пример за съхраняване на един от най-известните български обичаи, израз на човешкия копнеж по красота и щастие”, сподели по случай празника Областният управител.Към началото на страницата