Професор Дюн Владимир Петров направи дарение на РБ "Проф.Боян Пенев" - град Разград

08.11.2013

В петък, 08.11.2013 г., със съдействието на Областният управител, проф. дюн Владимир Петров направи дарение от авторски книги на РБ „Проф. Боян Пенев” - „Необходимата истина за Царската реституция”, „Умението да се навеждаш”, „Ако Оруел беше жив” и „Споменът за нашите любовни места.

 „Считам, че мястото на тези мои книги е в библиотеката. Ще се радвам, ако след 20-30 години някой може да ги отвори и да ги прочете. И библиотеката е със своите корени и със своето добро отношение към културата. От друга страна и този, който ги е дарил не е живял напразно”, сподели проф. Петров минути след като получи свидетество за дарение от директора на Регионалната библиотека – Женета Александрова.  Събитието бе споделено от адвокат Емил Николов, председател на Адвокатската колегия в Разград и от Милена Цанева, председател на ОбС – Разград.

Посещението на проф. Владимир Петров в Разград е във връзка с теоритико – практически семинар по Закона за устройство на територията, на който проф. Петров изнесе лекция, свързана с незаконното строителство. Взеха участие главни архитекти, юристконсулти към общините на територията на Област Разград, юристи, съдии.Към началото на страницата