Губернаторът на Разград направи дарение в Ножарово

20.01.2015

Областният управител на Разград Петър Василев подари печка, с която да се отоплява помещението на гробищния парк в Ножарово. Дарението бе направено, след като хора от селото поставиха този проблем по време на изнесените приемни дни с граждани на община Самуил на 9 януари. Той обеща, че ще продължи да им помагам,като следващата стъпка е да осигури маси за същото помещение. 

В понеделник губернаторът  и зам. областният управител Виолета Тодорова се срещнаха с над 30 жители на община Исперих. По време на срещите бяха засегнати теми, касаещи местното управление, инфраструктурата в града, „Водния цикъл” и състоянието на гробищните паркове. Василев подчерта, че проблемите ще бъдат синтезирани и  изпратени на общинското ръководство в Исперих.

Следващата изнесена приемна на Областния управител ще бъде на 23 януари в Цар Калоян, а срещите ще се проведат от 10 до 16 часа в сградата на общината.

Днес /20 януари/ губернаторът е на работна среща в София, на която ще бъдат обсъдени методически указания към общините и сдруженията на собствениците по Националната програма за енергийна ефективност на многопрофилните жилищни сгради. В рамките на срещата ще се обсъдят методическите указания и ще бъдат дадени насоки за работа по програмата.Към началото на страницата