Областният управител на Разград пожела на журналистите добри новини за отразяване през 2015 г.

29.12.2014

По време на последната за 2014 г. среща с представителите на средствата за масово осведомяване Петър Василев коментира, че благотворителната инициатива със  СНЦ „Одисея” е достигнала до своите адресати – социално слабите жители на област Разград. Анонснира, че обещаната подкрепа за хората с увреждания в Разград ще стане факт скоро. Помощните средства за придвижване, в това число и инвалидни колички, са осигурени.

Областният управител на Разград съобщи на медиите, че е получил писмо от Виваком, в което се съобщава за фирмено намерение да се инсталира клетка на държавен имот в село Островче. По този начин ще бъде подсилен обхватът в местността Пчелина и част от Лознишките села, включително и село Синя вода, коментира Василев.

Областният управител Петър Василев и неговият заместник Нурие Црънгалова   пожелаха на журналистите Новата 2015 да е мирна, щедра и просперитетна година,  и  да им донесе добри новини за отразяване. В унисон с посланията те получиха подаръци, които да ползват със здраве и с добри помисли.Към началото на страницата