Заместник областният управител Евгени Драганов бе официален гост на промоцията на випуск 2020 на Филиал Разград на Русенския университет „Ангел Кънчев”

15.09.2020

Днес, 14 септември 2020 г., Заместник областният управител Евгени Драганов бе сред официалните гости на празнична церемония по дипломиране на абсолвентите от випуск 2020 на Филиал Разград на Русенския университет „Ангел Кънчев”. На събитието присъстваха и Заместник-кметът на община Разград Добрин Добрев, заместник-ректора на Русенския университет проф. Пламен Даскалов, директора на Филиала проф. д-р Генчо Стойков Попов и административния директор проф. Станка Дамянова.

С организираната на площад „Възраждане“ в град Разград празничната церемония бе отбелязана и 75-годишната на Русенския университет.

Програмата включваше и тържествено откриване на новата академична година, среща на първокурсниците по курсове с груповите ръководители и преподавателите, засаждане на дърво на випуск 2020 в двора на Филиала и празнично шествие от висшето учебно заведение до площад „Възраждане“.

Сред 44 абсолвенти, които получиха дипломите си днес е и служителят в Областна администрация Разград Нурие Исова.

Заместник областният управител пожелава успешна професионална реализация на абсолвентите.

 

ГалерияКъм началото на страницата