Заместник областният управител Евгени Драганов и главният секретар Михаил Тодоров поднесоха венец от името на Областния управител на област Разград Гюнай Хюсмен пред паметника на Васил Левски

19.07.2020

 

Днес, 18 юли 2020 г., Заместник областният управител на област Разград Евгени Драганов и главният секретар в Областна администрация Михаил Тодоров участваха в тържественото отбелязване в град Разград на 183 години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски.

   Събитието се проведе пред паметника на Дякона в двора на Основно училище „Васил Левски“ – Разград. Там бяха изложени табла с детски творби, посветени на Васил Левски. В литературно-музикална програма пред паметника на Апостола участваха деца от детска театрална формация „Роли Дроли“ и клуб „Млади възрожденци“ в ОУ „Васил Левски“, а председателят на общински комитет „Васил Левски“ Мирослава Кацарова произнесе тържествено слово, последвано от едноминутно мълчание в памет на Апостола на свободата.

   Заместник областният управител на област Разград Евгени Драганов и Главният секретар в Областна администрация Михаил Тодоров поднесоха венец от името на Областния управител Гюнай Хюсмен. Венци и цветя бяха поднесени и от името на народния представител от ПП ГЕРБ от 18-ти многомандатен разградски район Десислава Атанасова и на кмета на Община Разград Денчо Бояджиев, от председателя на Общински съвет Разград Стоян Ненчев, от представители на политическите групи на ПП ГЕРБ и ВМРО в Общински съвет Разград, на ОУ „Васил Левски“ – Разград и Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ и от признателни граждани.

 

ГалерияКъм началото на страницата