Областна администрация Разград и сдружение „Феникс-Разград“ със съвместна доброволческа инициатива за предоставяне на безплатна психологическа подкрепа на нуждаещи се жители на област Разград

30.03.2020

Областна администрация Разград и сдружение „Феникс-Разград“ започват съвместна доброволческа инициатива за предоставяне на безплатна психологическа подкрепа на нуждаещи сежители на област Разград, докато трае извънредното положение. 

Инициативата е продиктувана от настоящата трудна ситуация на изолация и промяна на начина на живот, която е свързана с известна напрегнатост, безпокойство, тревожност, екзистенциални страхове и др. Някои хора се справят сами – със собствените си защитни механизми, но други изпитват трудности и се нуждаят от подкрепа.

Психологот сдружение „Феникс-Разград“ ще оказва безплатно психологическа помощ на нуждаещите се по предварителна заявка всеки ден от седмицата между 14,00 ч. и 18,00 ч. на телефон: 0876 411 881.

Психологическата подкрепа ще се предоставя чрез видеоразговори посредством онлайн платформи и чрез телефонни разговори, като всяка сесия ще продължава до 20 минути.


 Към началото на страницата