Заместник областният управител Евгени Драганов бе гост на откриването на Кандидатстудентска борса 2020 в Разград

24.02.2020

Заместник областният управител Евгени Драганов се срещна днес, 24 февруари, с представители на 19 български висши учебни заведения, които участват във втората в Разград Кандидатстудентска борса.

На официалното откриване на събитието присъстваха и заместник кметът на Община Разград Милена Орешкова, началникът на РУО-Разград Ангел Петков,директорът на ЦПЛР ЦУТНТ – Разград Цветанка Русева,директори на училища, учители, много ученици и граждани.

Събитието е организирано от Регионално управление на образованието в Разград и Община Разград, съвместно с ЦПЛР Център за ученическо, техническо и научно творчество-Разград.

ВОбщински културен център– Разград, представители на висшите учебни заведениязапознахакандидат-студентите и всички интересуващи се с актуална информация за възможностите за продължаване на образованието, условията за кандидатстване, обучението и реализацията след завършване на висше образование. Те представиха факултетите и филиалите на университетите, направиха демонстрацииираздадоха рекламни материали.

Музикални поздрави към участниците в Кандидатстудентската борса отправиха възпитаници на ЦПЛР Център за работа с деца-Разград.

Създаден е график за посещение на Кандидатстудентската борса, която ще продължи и утре, от учениците от 11 и 12 клас в област Разград.Към началото на страницата