Заместник областните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов бяха гости на Коледното тържество на потребителите на четири социални услуги

12.12.2019

Днес, 12 декември, заместник областните управители на Област Разград Нурие Црънгалова и Евгени Драганов бяха гости на Коледно тържество на потребителите на четири социални услуги в Община Разград - Комплекс от центрове за настаняване от семеен тип за деца/младежи с увреждания – Разград, Комплекс за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания – с. Просторно, Дом за пълнолетни лица с деменция – Разград и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Подай ръка“ – Разград.

Гости на тържеството бяха и заместник кметовете на Община Разград Милена Орешкова и Добрин Добрев,и председателят на сдружение „Одисея“ Силвия Вълева.

От името на Областния управител Гюнай Хюсмен г-н Драганов поздрави хората с увреждания с предстоящите празници, като пожела на всички, които някои наричат „различни”, да получават най-добрата специализирана грижа, помощ и подкрепа, и винаги да се чувстват значими и обичани. ”Обществото е длъжник на хората с увреждания и има още много какво да им даде. Като институция ще съдействаме за разрешаване на всички казуси, които са в правомощията ни. Винаги сте добре дошли в Областна администрация, за да решаваме заедно проблемите", каза още г-н Драганов.

Потребителите зарадваха гостите с богата програма, изпълнена с песни и танци, посветена на светлия християнски празник.

Г-жа Црънгалова и г-н Драганов подариха на ръководствата на четирите социални услуги по календар и тефтер на Областна администрация, а те от своя страна дариха гоститес красиви, собственоръчно изработени сувенири.

Четейки по изражението на лицата им, празникътнесъмнено донесе много настроениеи незабравими емоции,и накара всички потребители на социални услуги да се почувстват по-щастливи и обичани.


Галерия

                                                                                              Към началото на страницата