Заместник областният управител Евгени Драганов бе гост на вътрешен турнир на СКБ”Вълци-Разград”

30.11.2019

Заместник областният управител на Област Разград Евгени Драганов наблюдава част от срещите от вътрешния турнир на СКБ”Вълци-Разград” и присъства на церемонията по награждаването на първите победители в надпреварата.

Турнирът се провежда в спортна зала „Лудогорец” днес и утре. В него участват близо 250 деца, в първите срещи днес дообяд се включиха 80 от възпитаниците на клуба.

Играта им бе наблюдавана от президента на Българската федерация Георги Глушков, който изрази своето задоволство както от напредъка на малките спортисти, постигнат за една година, така и от пълната с публика зала.

Освен заместник областния управител Евгени Драганов официални гости на турнира бяха и спортни дейци с принос в развитието на баскетбола в Разград от близкото и по-далечно минало: почетният гражданин на Разград Симеон Варчев и съпругата му Цанка Варчева, почетният гражданин  на Разград Пламен Панчев, Илиян Йорданов, Румен Ганев, Марин Кинов и други. Гост на събитието бе и заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров.

Всички  участници в турнира получиха грамоти и меденки с логото на клуба, а победителите – и медали.

Областна администрация-Разград подкрепя активната дейност и развитие на СКБ”Вълци-Разград” от учредяването на клуба преди малко повече от година. Още на първия турнир, организиран за малките баскетболисти, от името на Областния управител Гюнай Хюсмен на клуба бяха предоставени 10 баскетболни топки, а на церемонията „Спортист на Област Разград за 2018 г.” СКБ”Вълци-Разград” получи Приз за успешен старт на възраждането на спорта баскетбол.

ГалерияКъм началото на страницата