Още една талантлива ученичка от Разградска област получи подарък от Областния управител Гюнай Хюсмен

13.11.2019

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен направи подарък таблет на още една талантлива ученичка от Разградска област.

С 15-годишната Александра Златева той се срещна със съдействието на директора на ПГПЧЕ“Екзарх Йосиф“ Пейчо Георгиев в учебното заведение пред нейните съученици от 10“в“ клас.

Младата певица заслужи жеста на г-н Хюсмен с отличното си представяне на множество национални и международни певчески конкурси. Само през тази година Александра има повече от 8 награди от музикални форуми в страната и чужбина, а от началото на певческата й кариера има над 40 призови места. Александра Златева се подготвя в класа на Кремена Кряколова в Младежки дом-Търговище.

Александра благодари на Областния управител Гюнай Хюсмен, който й пожела още много отличия и постижения, както на сцената, така и в училище и в живота. Той призова и съучениците й да се стараят в учебните часове и в сферите, които са избрали за развитие, за да имат достоен принос за просперитета на родното Лудогорие.
Даряването на таблети на ученици с успехи в училище и в извънучебни форми е част от ангажимента на г-н Хюсменкъм подобряване на образователната среда в регионаи стимулиране на отличилите се ученици.


ГалерияКъм началото на страницата