Иван Борисов връчи печатите на председателя на РИК – Разград

15.08.2014

Броени часове след обявяването решението на ЦИК, на 15.08.2014 г. в Областна администрация – Разград изпълняващият длъжността областен управител Иван Борисов проведе първа среща с РИК – Разград. Той поздрави ръководството и членовете на РИК – Разград и официално връчи на председателя Джанан Родоплу печатите на РИК – Разград.  Иван Борисов пожела успешна и ползотворна работа на членовете на Районната избирателна комисия в изборите за народни представители на 5 октомври 2014 г., много тъпрение,  здрави нерви и добро взаимодействие.

Председателят на РИК - Разград благодари на Главния секретар за бързата и експедитивна работа, и посочи че вече на сайта на Областна администрация – Разград има рубрика – РИК, в която ще бъдат публикувани всички решения на комисията. Джанан Родоплу посочи, че ще работят за безпроблемни и успешни избори.

РИК – Разград се помещава в стая № 106 на Община Разград, като телефона за връзка е 618/106.

Ще припомним, че решението е на Централната избирателна комисия, след като на 10.08.2014 г. представителите на политическите сили не се споразумяха за разпределението на местата. Заместник-председатели са Радка Башакова и Стоянка Курдова, а секретар – Петя Стефанова. Районната избирателна комисия в 18-ти многомандатен избирателен район се състои от 15 членове. РИК-Разград встъпва в правомощията си на 15 август 2014 г.Към началото на страницата