Областният управител Гюнай Хюсмен посети информационната борса за набиране на кандидати за военна служба в Българската армия

31.05.2019

    Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен посети информационната борса за набиране на кандидати за военна служба в Българската армия в Разград. Събитието бе част от националната информационна кампания на Министерството на отбраната „Бъди войник”, която в Разград се проведе пред и във Общинския културен център и събра стотици любопитни разградчани на различни възрасти.

   Показаните на площада бойна техника, снаряжение и оборудване, което е на въоръжение в Българската армия, бяха представени на г-н Хюсмен от началника на Централното военно окръжие полк. Георги Петков и началника на Военно окръжие-Разград майор Диян Желев.

   Полк. Петков подари на Областния управител Гюнай Хюсмен луксозно издание „История на военните окръжия в България 1880-2018 г.”.

   Г-н Хюсмен посрещна и пристигането с маршова стъпка на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили и Представителния духов оркестър на военноморските сили, които по-късно участваха в концерт в Общинския културен център заедно с местни изпълнители.

Пълна галерияКъм началото на страницата