Областният управител Гюнай Хюсмен бе гост на тържество за Празника на книжовността в Дома за пълнолетни лица с деменция

15.05.2019

   Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен бе гост на тържество в Дома за пълнолетни лица с деменция-Разград по повод Празника на книжовността – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост 24 май.

   Домакините и представители на други социални услуги в община Разград бяха подготвили музикална програма, свързана с празника. Със свои изпълнения се представиха: формация „Сребърен славей“ в Дома за пълнолетни лица с деменция с директор Теосвета Лазарова; Комплекс за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания-Просторно; Дневен център за пълнолетни лица с увреждания  „Подай ръка“-Разград; Комплекс за социални услуги за деца и младежи без увреждания-Разград.

   Участниците в програмата и зрителите бяха приветствани от кмета на Разград д-р Валентин Василев. Сред гостите на тържеството бяха и председателят на Общински съвет-Разград Надежда Радославова, председателят на Постоянната комисия по социална политика в Общински съвет-Разград Янка Георгиева, началникът на отдел „Социални дейности“ в община Разград Росица Бончева и други.

 Пълна галерияКъм началото на страницата