Заместник областните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганов поднесоха венец пред паметника на Васил Левски в ОУ“Васил Левски“-Разград

19.02.2019

   От името на Областния управител на Разград Гюнай Хюсмен двамата му заместници Нурие Црънгалова и Евгени Драганов поднесоха венец пред паметника на Васил Левски в двора на ОУ“Васил Левски“-Разград.

   Това стана по време на тържеството по повод патронния празник на училището и 146-тата годишнина от обесването на Апостола на Свободата. На него приветствия към хората, дошли на почетат Дякона, отправиха директорът на училището Диана Първанова и председателят на Ученическото представителство Юджел-Джан Хюсеин. Стихове и песни, посветени на Васил Левски, представиха малките таланти от театрална студия “Роли-Дроли“. Част от програмата бяха и изпълненията на Градския духов оркестър.

   Цветя и венци затрупаха паметника на Апостола, представители на различни институции, политически партии и организации се включиха в почитта пред Васил Левски. Венци бяха поднесени от: кмета на община Разград д-р Валентин Василев, от името на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП, от името на народния представител Десислава Атанасова, от председателя на Общински съвет-Разград Надежда Радославова и други.

   От името на Областния управител Гюнай Хюсмен бе връчен и поздравителен адрес за патронния празник на директора Диана Първанова, поздравления получиха и ръководствата на останалите училища в област Разград, носещи името на Васил Левски.

Пълна галерияКъм началото на страницата