Заместник областният управител бе гост на празника на Национална професионална техническа гимназия „Шандор Петьофи“ в Разград

26.04.2018

   Заместник областният управител на област Разград Евгени Драганов бе гост днес, 26 април, на тържество, посветено на патронния празник на Национална професионална техническа гимназия „Шандор Петьофи“ в Разград.

   Поздравителен адрес и цветя поднесе г-н Драганов на директора на учебното заведение инж. Нешка Христова.

   В залата на НЧ „Развитие 1869“ се бяха събрали възпитаници на гимназията от много поколения, директори на училища, учители и много гости.

   След тържествено слово, поднесено  от директорката на гимназията, бяха отчетени резултатите от  конкурс под надслов „Любовта и свободата“, в който са участвали не само възпитаници на гимназията, а и ученици от цялата област.

   Празничната програма продължи с емоционално състезание „Аз обичам Механото“. Отборите бяха от по четирима атрактивни и ентусиазирани настоящи и бивши ученици и учители на техническата гимназия, бурно подкрепяни от  публиката.

   В чест на празника утре ще се проведе волейболен турнир „Шандор Петьофи“, както и волейболна среща на поколенията и атрактивни игри.Към началото на страницата