Главният секретар на Областна администрация се срещна с ръководствата на футболните федерации на България и на Босна и Херцеговина

23.03.2018

   Главният секретар на Областна администрация-Разград  Михаил Тодоров бе гост на официалния обяд, който ръководителите на Българския футболен съюз дадоха за колегите си от футболната федерация на Босна и Херцеговина преди първия мач на мъжкия национален отбор в Разград.

   Двамата вицепрезиденти на БФС Йордан Лечков и Михаил Касабов, заместник изпълнителният директор на БФС Павел Колев и администраторът на националния отбор Андрей Мединцев посрещнаха в Разград първия вицепрезидент на босненската футболна федерация Милорад Софренич, втория вицепрезидент Иван Беус, членът на Изпълкома Ранко Вучкович и генералния секретар Жасмин Бакович.

   Гости на събитието бяха и кметът на Разград д-р Валентин Василев и народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова.

   Г-н Тодоров поднесе извиненията на Областния управител Гюнай Хюсмен, че няма възможност да присъства на уникалното за Разград събитие тази вечер, както и поздравите му за добрата организация за провеждането на мача. Стадион „Лудогорец Арена“ вече е почистен от снега и е готов за приятелския мач довечера – увери се по-късно лично главният секретар.

   Ръководството на Областна администрация-Разград призовава жителите на региона да напълнят стадиона тази вечер, за да покаже за пореден път Лудогорието, че е футболната столица на България и за да има възможност и друг път да е домакин  на големи спортни събития от национален и международен мащаб.

Пълна галерияКъм началото на страницата