Областният управител връчи печата на председателя на РИК – Разград

07.04.2014

На 07.04.2014 г. в Областна администрация – Разград Стоян Ненчев проведе първа среща с РИК – Разград. Областният управител поздрави ръководството и членовете на РИК – Разград. Връчи на председателя Джанан Родоплу печата на РИК – Разград, като посочи че той е важен атрибут на провомощията на РИК. Пожела успешна и ползотворна работа на членовете на Районната избирателна комисия в изборите за Европейски парламент на 25 май.

Председателят на РИК - Разград благодари на Главния секретар за бързата и експедитивна работа, и посочи че вече на сайта на Областна администрация – Разград има рубрика – РИК, в която ще бъдат публикувани всички решения на комисията.

РИК – Разград се помещава в стая № 106 на Община Разград, като телефона за връзка е 618/106.

Ще припомним, че решението е на Централната избирателна комисия, след като на 27 март представителите на политическите сили не се споразумяха за разпределението на местата. Заместник-председатели са Радка Башакова и Росанка Неделчева, а секретар - Катинка Матеева. Районната избирателна комисия в 18-ти многомандатен избирателен район се състои от 15 членове. РИК-Разград влезе в правомощия от 4 април.Към началото на страницата