Възрастна жена от блок, който се санира по Програмата за енергийна ефективност, получи подарък от Областния управител

08.12.2017

   80-годишна жителка на блок, който се санира по Програмата за енергийна ефективност, получи подарък от името на Областния управител. Повод за жеста бе фактът, че снимка на г-н Хюсмен със Здравка Димова бе поставена на заглавната корица на рекламния тефтер на Областна администрация-Разград за 2018 г.

   За Коледните и Новогодишните празници баба Здравка получи саксия с коледна звезда, три тефтера, календар и химикал с логото на Областна администрация. Връчи й ги в дома й Главният секретар на Областна администрация Михаил Тодоров. Възрастната жена благодари и почерпи с бонбони за скорошния си празник – на 6 ноември е навършила 80 години.

   Баба Здравка си спомни и момента, в който е направена снимката – през септември, когато бе подписан протоколът за откриване на строителна площадка за санирането на блока на ул. „Св.Климент“ 19 в Разград. След официалната част на събитието Областният управител заговорил баба Здравка, споделил, че е впечатлен от факта, че възрастна жена посреща хората с такава лъчезарна усмивка, без да се оплаква от житейски несгоди.

   И днес баба Здравка посреща г-н Тодоров със същата усмивка, той й пожела и догодина да си направи снимка с Областния управител вече на церемонията, с която ще приключи санирането.  Строителните работи започнали от покрива точно на рождения ден на баба Здравка – разказа още тя.

   Възрастната жена е пенсионерка, работила е 30 години в Завода за антибиотици, има син и дъщеря, които живеят в Разград и внуци във Варна, на които също ще се похвали, че нейна снимка е на рекламен материал на Областна администрация.Към началото на страницата