Национална програма за енергийна ефективност

Във връзка със стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, Министерство на регионалното развитие и благоустройството заедно с Министерство на финансите и Българската банка за развитие разработи пакет от документи, включващи методически указания към общините и сдруженията на собствениците, както и необходимите образци за кандидатстване по програмата.

Постановление № 23 от 4 февруари 2016 г. за изменение и допълнение на Постановление № 18 на Министерския съвет от 2015 г.

Таблица с референтни стойности за допустимите дейности при изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради (към дата 25.01.2016 г.)

Постановление № 282 от 19 октомври 2015 г. за изменение и допълнение на Постановление № 18 на Министерския съвет от 2015 г. – в сила от 23.10.2015 г.

Изменени Методически указания и приложения (октомври 2015)

Постановление № 114 от 8 май 2015 г. за изменение и допълнение на Постановление № 18 на Министерския съвет от 2015 г. - в сила от 15.05.2015 г.

Методически указания и приложения към тях

Презентация

Брошура

Информация за програмата в сайта на Министерство на регионалното развитие и благоустройството

Информация за програмата в сайта на Българската банка за развитие

Постановление № 18 от 2 февруари 2015 г. за приемане на Национална програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради

 

Новини

Областният управител участва в работна среща за обсъждане на промени в Националната програма за енергийна ефективност

Областният управител Петър Василев подписа още два договора за безплатно саниране - общият им брой в Област Разград вече е 8

График за разяснителни срещи на екип от Областна администрация Разград с домоуправители на жилищните сгради в квартал „Бели Лом”, ЖК „Лудогорие и ЖК „Освобождение”

График за разяснителни срещи на екип от Областна администрация Разград с домоуправители на жилищните сгради в ЖК „Абритус" /Водна централа/

Практически наръчник за участие в Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

График за разяснителни срещи на екип от Областна администрация Разград с домоуправители на жилищните сгради в ЖК „Орел”

Областният управител Петър Василев подписа  първите два тристранни договора

График за разяснителни срещи на екип от Областна администрация Разград с домоуправители на жилищните сгради в ЖК „Орел”

Зам.-министър Николай Нанков представи в Разград Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сградиКъм началото на страницата